Uncategorized

Lån uden om banken er også en mulighed

Det er klart, at hvis man bare lige mangler nogle håndører, så kan man som låne dem af en ven på ubestemt tid, eller man får dem ligefrem, uden man skal betale dem tilbage.

De små beløb ødelægger jo ikke ens budget, og hvis man kender hinanden som gode venner, så kan man måske bare sige, at man giver noget andet en anden god gang som kompensation; hvis man husker det, for ingen laver regnskab i en venskab på den måde.

Er man oppe i flere tusinde kroner, så er det straks en anden sag, men det burde kunne lade sig gøre – men hvis man nu er ude i at skulle skaffe et lån til ens drømmehus, hvor man jo VIRKELIG taler om MANGE penge, hvad gør man så?

De fleste vælger jo banken som løsning, men der er ikke altid, at de gerne vil spille med en, som man gerne vil.
Hvis de så ikke er til at hugge eller stikke i, skal man så bare give op? Nej!

Lånet uden om banken realiserer dine drømme

Måske er der tale om et forældrekøb, hvis det er en lejlighed, men er man voksen og skal flytte i hus og har børn med, eller man regner med, de kommer på tale selv, så er det næppe noget, som man har forældre, der vil betale for – hvis de stadig lever.

Man kan heller ikke være bekendt at spørge vennerne, om de gider assistere en på det område, og hvis man tager en masse smålån hos vennerne, kan det blive svært at holde styr på, specielt hvis der er renter deri, og man har en deadline at betale dem tilbage på.

Det skal dog ikke stoppe en, for der er stadig en god mulighed tilbage: https://boligkredit.dk/laan-uden-om-banken/

Man lever jo kun én gang, så hvis man har fundet det hus, som der passer perfekt til en, og man måske endda regner med, at det er her, man vil leve lykkeligt til ens dages ende, så bliver man måske nødt til at låne penge på en anden måde, end hvad de fleste mennesker vælger at gøre – men sådan er det!

Comments are closed.

0 %